Us volem proposar una nova activitat, diferent a tot el que venim fent  fins ara. Aquest cop amb tècniques de meditació i relaxació.
Es tracta d’un taller de Sahaja Yoga. Els nostres companys de Sahaja Yoga Barcelona ens mostraran els beneficis d’aquesta meditació basada amb els  ensenyaments de la seva creadora Shri Mataji Nirmala Devi.
Sahaja_Yoga_imatge

El taller tindrà un caràcter teòric-pràctic, basat amb les necessitats de la gent de la nostra associació i del públic en general. En primer lloc  es farà una introducció del sistema sbutil d’energia de la consciència del nostre interior, per seguir amb un petit exercici pràctic de meditació (Realització de l’Èser) que ens permetrà activar aquesta energia i equilibrar el nostre interior.
Per a més informació sobre aquestes tècniques de ioga i meditació, us detallem la seva pàgina web: www.sahajayogabarcelona.org
Sahaja_Yoga_empresa
Aquesta activitat tindrà lloc el divendres 6 de juliol de 2018, a les 19 hores, a la Sala Polivalent 1 de la Fundació Hospital de Mataro. C/Sant Pelegrí, 3. 1er. Pis
Activitat gratuïta i oberta a tothom

 

No dubtem que mereixerà el vostre interès. Us esperem !!!
F.H. LOGOAjuntament_Mataró_2