Un nou any i tornem a les activitats habituals de la nostra Associació. Ho fem amb l’esperança de millorar dia a dia. Volem donar cobertura i servei  a totes les persones afectades per trastorns d’ansietat, depressió i fòbies diverses que s’apropin a nosaltres i també divulgar els mateixos a la societat. Per altra banda organitzem activitats diverses que ajudin al seu millor tractament. Esperem tenir un bon any i gaudir del positivisme necessari !!!

Anunciem la primera activitat de l’any 2018: vam pensar que aquesta època de començament d’any, quan habitualment ens plantegem molts propòsits i desitjos, de vegades ens angoixem molt pel seu acompliment. Crèiem que era interessant fer una xerrada sobre el tema i aprendre a convertir aquest desitjos en realitat; com els proposem i com els podem assolir. D’això va anar el taller, conduït per el nostre col·laborador habitual i expert en la matèria, Jordi Morell. Els desitjos es podien portar escrits per treballar-los!!!
El taller es va impartir el divendres 19 de gener de 2018, de 19 a 20,30 h a la Fundació Hospital, carrer Sant Pelegrí, 3 de Mataró. Era una activitat gratuïta i oberta a tothom.
Hi esteu convidats !!!