El dijous dia 15 de desembre de 2016, va tenir lloc, de 16 a 19 h, una Jornada de Portes Obertes a l’Hotel d’Entitats de la Fundació Hospital de Mataró. Es tractava d’una mostra oberta a la ciutadania de les diferents activitats i serveis que donem les Associacions amb seu a l’Hotel d’Entitats de la Fundació.

 Aquesta jornada va ser un bon motiu per conèixer a fons i de prop què fa cada entitat, com es relaciona i de quines instal·lacions disposa. Reeixir, com a part integrant d’aquest col·lectiu, va gaudir de la possibilitat d’acollir els visitants i informar-los degudament. L’activitat s’emmarcava dins la setmana del Voluntariat que es va celebrar a Mataró del 12 al 20 de desembre amb diferents actes i activitats.
En el curs de la Jornada de Portes Obertes Reeixir es va preparar una activitat específica que consistia en una una conferència (30-45 minuts) sobre “Estratègia de salut i qualitat de vida en la societat moderna”. Va ser impartida pel nostre col·laborador habitual SAMUEL CARMONA AGUIRRE del col·lectiu UNIMED. La conferència s’inicià a les 18 h. a la sala polivalent 2 de la Fundació Hospital. Activitat oberta a tothom i gratuïta.
F.H. LOGOAjuntament_MataróUniMed